Events

RENEW zet zich in om de bestaande kerkvormen te verrijken met nieuwe creatieve vormen. Vormen waarin sociale impact de vrucht is van gezamenlijke groei als volgeling zijn van Jezus. Vormen waarin de bouw van het Koninkrijk van God heel praktisch centraal staat, zowel in woord als in daad. Ben je hier al mee bezig? Of wil je hier meer over horen? Kom dan naar het RENEW-event op 1 december.

Deze vorm van kerk-zijn (community) vraagt een andere manier van denken. Waar Bijbelse kaders met liefde overeind gehouden worden, moeten traditionele kaders soms losgelaten worden om eenvoudig maar dynamisch aanwezig te kunnen zijn in de wijken van Nederland.

RENEW wil graag met nieuwe generaties bouwen aan deze lokale, christelijke gemeenschappen (wijkcommunity’s) op diverse plekken door Nederland heen. Tijdens de RENEW-events op verschillende plekken in Nederland willen we graag nieuwe generaties ontmoeten, inspireren en aanmoedigen om mee te bouwen aan deze wijkcommunity’s.

Als bovenstaande je aanspreekt ontmoeten we je graag op 1 december.

Hiernaast kan je jezelf en andere bezoekers aanmelden voor het eerste RENEW-event. Deze wordt gehouden op 1 december in de Goede Herderkerk in Ede, vanaf 12.30u tot 16.30u.